Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 22:17

Мочулищенська гімназія

Дубровицької міської ради Сарненського району 
Рівненської області
mochulzosh@ukr.net
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 42
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

11:47
Окрилені добром

Світло, тепло і затишок шкільного дому – це одна з передумов якісного навчання. Адже всі ми розуміємо, що не тільки компетентні педагоги створюють сприятливі умови для якісної освіти в сучасній школі. Якісна освіта – це і забезпечення комфортних умов перебування учнів у стінах рідної школи. Приміщення Мочулищенського НВК, збудованого ще у 1931 році, не можна порівняти із новими школами, воно потребує постійного догляду і оновлення, адже всі учні нашої держави, і сільські, і міські, мають однаковий доступ до якісної освіти за Законом України «Про освіту». Найбільша проблема закладу у зимовий період – збереження тепла у класних кімнатах. Лише у кількох класах, завдяки розумінню та підтримці батьків, раніше були замінені вікна, а інші класні кімнати залишались зі старими, що пропускали холод, погано зберігали тепло та не захищали від вітру. Неодноразово ми зверталися із питанням вирішити цю проблему. Нам дуже пощастило, що сьогодні ми маємо омріяні нові вікна у всіх класних кімнатах, коридорах, нові вхідні енергозберігаючі двері. І все це завдяки фінансовій підтримці небайдужої людини – народного депутата України, голови благодійного фонду «Наш край» Василя Яніцького. Вперше в історії нашої школи народний депутат звернув увагу на таку важливу для нас проблему. Завдяки його клопотанню та безпосередньої участі у процесі перемовин його помічника-консультанта Слободзян Оксани Семенівни, ми отримали довгоочікувану фінансову допомогу.

Значну підтримку у зміцненні матеріально-технічної бази школи отримали ми і від управління освіти Дубровицької райдержадміністрації - Стасюк Ніни Іванівни, сільського голови Шеремети Галини Денисівни, небайдужої молоді села, батьківського активу школи, адже найкращі інвестиції – це інвестиції в наших дітей, так ми дбаємо про свою старість.

Колектив Мочулищенського НВК дякує вам, шановні добродії, за те, що труднощі нашого закладу не залишилися байдужими для вас, що ваше милосердя, порядність, діловитість дозволили вам зробити такий великий добродійний внесок для покращення умов наших школярів.

Кожен із нас покликаний творити добро, бути милосердним один до одного, але одні живуть для себе в багатстві, розвагах, а інші творять добро і залишають гарний слід на багато поколінь. Тож дякуємо вам за гаряче серце, великодушність, чуйність і доброту, які роблять наше життя кращим.

Ще багато у нас є нагальних проблем, тому просимо до активної співпраці депутатів обласного, районного рівнів та усіх небайдужих людей. Ми, окрилені добром, чекаємо на співпрацю.

Переглядів: 328 | Додав: Pashok | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Друзі сайту
Друзі сайту
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz